Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Raalte Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Raalte

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

RAALTE

Afvoer verstopt Raalte?

Afvoer verstopt Raalte? Het vinden van een goede oplossing voor een verstopte afvoer kan soms erg verwarrend zijn. Om het probleem tegen te gaan zijn er immers veel middelen en gereedschappen beschikbaar. Het is soms onduidelijk wat nu wel, en wat niet goed functioneert. Om die reden helpen wij je graag met het vinden van een goede oplossing voor een verstopte afvoer. Op deze pagina vindt je allerlei tips, met uitleg!

Heb je echt alles geprobeerd maar kom je er niet uit? Of heb je liever dat één van onze ervaren rioolspecialisten het doet? Wij staan voor je klaar!

Afvoer verstopt? Wil je graag wat extra advies over een afvoerverstopping? Neem vrijblijvend contact op via 0572 201 611 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Raalte

Ben jij op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Raalte? Dan ben je bij ons absoluut aan het juiste adres!

Wij, de specialisten van Ontstoppen Raalte, zijn snel ter plaatse. Daarnaast zoeken wij zoeken naar de best passende oplossing. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Hier houdt onze service nog niet op. Naast het ontstoppen van je afvoer geven wij ook vrijblijvend advies. Alles om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in optimale staat houdt.

Wat het probleem ook mag zijn, Ontstoppingsdienst Raalte helpt je graag! Je kunt ons bereiken via  0572 201 611 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Raalte Logo
Loodgieter ontstoppen Raalte afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Op het moment dat jouw afvoer niet meer goed doorloopt, is de kans groot dat je te maken hebt met een verstopping. In een aantal gevallen kun je dit gemakkelijk zelf oplossen. Wij, specialisten op dit gebied, hebben hierom een aantal waardevolle tips voor jou.

Lukt het niet om jouw verstopping te ontstoppen? Bel ons voor een snelle service op 0572 201 611. Wij helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Het komt met enige regelmaat voor dat elektrische apparaten (denk aan vaatwassers) geblokkeerd worden. In de meeste gevallen ligt het probleem dan ligt bij een vieze filter. Je doet er goed aan deze te controleren.

Hoe doe je dit? Veel filters kun je eenvoudig loskrijgen. Wanneer je erachter komt dat de filters vies zijn, reinig ze dan in een warme sop. Zijn ze weer goed schoon? Dan kun je ze terug plaatsen.

Waarschijnlijk is met deze simpele stap het probleem van je verstopte afvoer al opgelost!

Ontstoppen afvoer Raalte
Afvoer verstopt Raalte

Sifon

Sifon legen

De kans is groot dat er een sifon gemonteerd is op de afvoer. Een sifon is een stankafsluiter op een afvoerbuis. Het komt soms voor dat de zogeheten sifon niet meer goed werkt. Dit wordt veroorzaakt door troep aan de binnenzijde van de sifon. Hierdoor vloeit het water niet meer goed door.

Hoe kan je dit probleem verhelpen? Je kan eenvoudig de sifon loshalen en het vuil eruit halen. Draai de sifon vervolgens weer terug op zijn oude plaats. Waarschijnlijk loopt het water nu weer soepel door!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De praktijk heeft uitgewezen dat een reiniging met zuiveringszout (baking soda) zeer goed kan werken op het moment dat je afvoer verstopt zit.

Hoe doe je dit? Voeg zuiveringszout toe aan wat water en giet de mengeling langzaam in de verstopte afvoer. Voor een optimaal resultaat raden we je aan dit een nachtje in te laten werken.

Tip! Wil je een sterker effect? Meng dan de baking soda met azijn.

Ontstoppen Raalte Leiding
Riool ontstoppen Raalte graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Hebben de bovenstaande methodes nog geen effect? Probeer je wc dan te ontstoppen met een plopper.

Hoe doe je dit? Zet de plopper op de afvoerverstopping. Beweeg de plopper met kracht op en neer op de gootsteen. Hierbij ontstaat er zuigkracht. Dit zorgt ervoor dat de leidingen weer loskomen van vuil.

Hulp of advies nodig? Bel vrijblijvend met Ontstoppen Raalte om jouw klus te bespreken met onze experts via 0572 201 611.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een volgende effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is een ontstoppingsveer. Dit is een manier die veel wordt gebruikt door ervaren ontstoppers.

Hoe ga je te werk? Het is de bedoeling dat je met het uiteinde van de veer in de verstopte leiding gaat. Zet bij dit proces niet te veel kracht, zo voorkom je dat je schade aanricht. Wanneer je met de veer de verstopping bereikt hebt, kan je het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Pas wel goed op: doe dit voorzichtig. Belangrijk is dat je achteraf de veer uit de afvoer verwijdert.

Als het is gelukt, merk je meteen verschil. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost.

Ervaar je nog steeds dezelfde problemen? Bel ons dan snel en gemakkelijk via 0572 201 611. Dan zorgen wij voor de rest!

Graven riool Raalte
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Er zijn diverse manieren waarop een afvoerverstopping kan ontstaan. Dit kan bijvoorbeeld door het doorspoelen van vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen.

Een tweede optie is een leidingbreuk. Hierdoor kan allerlei vuil zich ophopen in de scheur van de leiding en dit veroorzaakt uiteindelijk een verstopping.

Het gebeurt met enige regelmaat dat een boomwortel zorgt voor een verstopping. Hierbij dringt de boomwortel de rioolbuis binnen. Dit gebeurt vooral bij oudere leidingen. Hier dringen boomwortels eenvoudig in de afvoerbuizen.

Op het moment dat er een aardverschuiving plaatsvindt, kan het riool verschuiven. Je zult begrijpen dat dit probleem wat ingewikkelder ligt.

Er zijn dus veel manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Heb jij hier ook last van en wil je zo snel mogelijk een ontstopt riool? Bel dan direct naar 0572 201 611.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Voorkomen is beter dan genezen. Om die reden hechten wij veel waarde aan de staat van de afvoer. Je kunt hier zelf voor zorgen, door te letten wat je door de afvoer spoelt. Het is uiteraard niet verstandig om dingen als frituurvet, olie of etensresten door de afvoer te spoelen.

Verstoppingen ontstaan geleidelijk. Daarom is het goed om zo nu en dan een controle uit te voeren op de rioleringen. Dit kan hardnekkige verstoppingen voorkomen.

Wij beschikken over goede meetapparatuur. Deze apparatuur maakt het een stuk makkelijker de staat van de afvoer te controleren. Daarom staan wij dag en nacht voor je klaar! Wij zijn te bereiken op 0572 201 611.

Loodgieter Raalte Ontstoppen
WC ontstoppen Raalte

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Wil jij een snelle oplossing voor jouw verstopte afvoer? Dan ben je bij het juiste adres. Wij kunnen elke verstopping met spoed voor je oplossen.

Elke verstopping is anders. De prijs die wij vragen is afhankelijk van de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Wat zeker is, is dat wij altijd voor een eerlijke prijs zorgen. Wij starten pas met onze werkzaamheden wanneer we jouw goedkeuring hebben.

Onze specialisten zullen met hun efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing! Wil je een directe oplossing voor jouw afvoer? Bel dan snel naar 0572 201 611.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-raalte

WC verstopt

Zit je wc verstopt? En woon je in Raalte en omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Raalte. Wij kunnen je vaak dezelfde dag nog helpen. Maak snel een afspraak!

loodgieter-raalte-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Raalte

Spoelt je gootsteen niet meer door zoals het hoort? En woon je in de omgeving van Raalte? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-raalte-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Raalte

Woon jij in Raalte en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-raalte-verstopping

Riool verstopt

Last van een hardnekkige verstopping in je riool? En woon jij in de buurt van Noorwijk? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Raalte.

Loodgieter Raalte Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in de omgeving van Raalte? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Raalte! Wij voorzien je van het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Raalte

Last van een verstopte afvoer? Dit wil je natuurlijk snel opgelost zien worden.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in Raalte en omstreken aan. Onze gespecialiseerde loodgieters bieden snelle en vakkundige service.

Wij zijn te bereiken op 0572 201 611.

Verstopping Raalte

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Raalte

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Raalte Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Raalte. Altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo Raalte

Ontstoppen Raalte heeft zowel de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

SV Raalte

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Raalte.

Brandweerkazerne Raalte

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0572 201 611

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Raalte

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Raalte

Adres