Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Raalte Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Raalte

Wij verhelpen jouw riool verstopping

RAALTE

Riool ontstoppen Raalte?

Riool ontstoppen Raalte? In veel gevallen is de snelste manier om het riool te ontstoppen, het probleem direct zelf oplossen. Op die manier heb je ook zo min mogelijk overlast van stank. Alleen oplossen is helaas niet altijd makkelijk. Waarschijnlijk heb je vragen als: Hoe vind je de verstopping? Hoe ontstop ik het?

We begrijpen het wanneer er vragen zijn. Wij beantwoorden veel van die vragen hieronder! Bel vrijblijvend met 0572 201 611 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Raalte staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Wanneer je aan de slag gaat met het ontstoppen van een riool, is de grote vraag: op welke plaats bevindt de verstopping zich? Dit is tevens het startpunt om de riolering te ontstoppen.

Het is mogelijk dat het water in de gootsteen begint te borrelen op het moment dat je de wc doorspoelt. Of dat het water minder goed wegloopt. Deze voorbeelden verklaren een verstopping in de rioleringsleidingen. Het is verstandig hier specialisten bij te betrekken. In dit geval doe je er goed aan ontstoppen Raalte erbij te betrekken!

Het is ook mogelijk dat er een specifieke afvoer verstopt is geraakt. Blijft er water in de douchebak staan of wordt het water in de gootsteen bijvoorbeeld niet goed afgevoerd? Hierbij zijn haren en zeepresten vaak de boosdoeners. Zij zorgen voor ophopingen achter het afvoer en de sifon. Dit zorgt op zijn beurt weer voor vervelende, hardnekkige verstoppingen.

Om de locatie van een rioolverstopping te vinden, is het doorspoelen van de rioolaansluitingen zeker een aanrader. Dit doe je door in elke aansluiting een emmer water weg te gieten. Wanneer er een waterkolk ontstaan, is de afvoer niet verstopt. Is dit niet geval en blijkt het toch een verstopping? Dan kun je het beste bellen met 0572 201 611 om de situatie te bespreken.

Ontstoppen Raalte Logo
Loodgieter ontstoppen Raalte afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Het gebruik van een hogedrukreiniger is een zeer effectieve manier voor het ontstoppen van een riool, maar tegelijkertijd komen hier ook risico’s bij kijken. Daarom kun je beter eerst andere methoden gebruiken. Bijvoorbeeld het gebruik van een veer, plopper of soda. Werkt dit niet? Het is van cruciaal belang dat je professioneel en zorgvuldig werkt. Je wilt natuurlijk niet dat je badkamer of keuken overstroomt met water. Daarom lees je hieronder hoe je dit op de goede manier doet.

Ten eerste stop je de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer. Doe dit zo diep als het kan. Hierna spuit je de afvoer ongeveer 3 minuten flink door.

Voor directe hulp, verstoppingen of storingen bel je met spoed de vakmannen van Ontstoppen Raalte op 0572 201 611.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

De ontstoppingsveer is een handig, goedwerkend middel wanneer je riool wordt verstopt door bijvoorbeeld een prop restafval. Deze beweegbare ontstoppingsveer druk je eenvoudig in de afvoer. Spoel hierna de afvoerbuis wel door. Zo blijft het afval niet opnieuw in de afvoer zitten.

Ook is de ontstoppingsveer in combinatie met soda zeer effectief. Soda zorgt ervoor dat de laatste aanslag loskomt van de afvoerwand in het riool. Dit resulteert in een buitengewoon goede ontstopping.

Kom je er niet uit? Of schakel je liever iemand in met jarenlange ervaring? Dit begrijpen we. Wanneer je ons inschakelt, staan we vaak dezelfde dag al bij jou aan de deur. Bel ons via 0572 201 611.

Ontstoppen afvoer Raalte
Ontstoppingsdienst Raalte

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Het gebruik maken van een plopper is een verantwoorde methode bij het riool ontstoppen. Bij het gebruik van een plopper ontstaat er druk en zo verhelpt dit de verstopping.

Druk de ontstopper tegen de wand van de afvoer. Let hierbij op dat je afvoer helemaal bedekt is. Nadat de plopper goed vastzit trek je een aantal keer aan de plopper. Om het afval echt goed los te maken is het soms noodzakelijk om meerdere keren te moeten ‘ploppen’.

Is het ontstoppen van je wc gelukt? Spoel de afvoer dan goed door met water. Ook hier raden we het gebruik van soda hierbij aan. De soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten afval goed worden losgeweekt.

Wil je hulp bij jouw klus? Bel dan gratis en vrijblijvend naar 0572 201 611.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Soda is bij andere ontstoppingsmanieren al naar voren gekomen als hulmiddel, maar soda is ook een opzichzelfstaande manier bij bij het ontstoppen van het riool. Hieronder leggen we jou uit hoe je dit goed doet.

Schep de soda met een lepeltje in de verstopte afvoer en laat dit een paar minuten intrekken. Spoel de afvoer daarna door met kokend water. Dit kun je het beste een aantal keren herhalen voor een optimaal resultaat.

Soda heeft een ontvettende werking. Na het spoelen met soda zullen afvalresten als zeep of haren beter loslaten . Je kunt het dus goed gebruiken voor het ontstoppen van een doucheputje, wastafel of gootsteen.

Geeft het ontstoppen, ondanks herhaaldelijke pogingen, geen resultaat? Bel dan onze spoedservice van Ontstoppen Raalte op 0572 201 611.

Ontstoppen Raalte Leiding
Riool ontstoppen Raalte graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Zowel bouw- als supermarkten bieden een groot assortiment ontstoppingsmiddelen aan. Echter kan het gebruik van deze middelen resulteren in beschadigingen aan de binnenzijde van de afvoer. Een aantal van deze ontstoppingsmiddelen bevatten namelijk chemicaliën die een bijtende werking hebben en dit tast de binnenkant van de leidingen aan.

Je vervuilt hiermee ook nog eens onnodig het water dat in het hoofdriool komt. Daarom raden we je aan deze middelen niet te gebruiken.

Wil jij het wél op een verantwoorde en professionele manier laten aanpakken? Neem dan snel contact op met Ontstoppen Raalte op 0572 201 611.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Helaas is het niet altijd mogelijk om zelf je wc te ontstoppen. Schakel dan onze ervaren loodgieters in! Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring op dit vakgebied. Verder beschikken ze over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen.

Maak tijdig een afspraak en wij zorgen dat jouw verstopping verleden tijd wordt.

Woonachtig in Raalte en omstreken? Dan staan we vaak dezelfde dag nog voor je deur. Neem nu naar 0572 201 611.

Graven riool Raalte

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-raalte

WC verstopt

Zit je wc verstopt? En woon je in Raalte en omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Raalte. Wij kunnen je vaak dezelfde dag nog helpen. Maak snel een afspraak!

loodgieter-raalte-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer door zoals het hoort? En woon je in de omgeving van Raalte? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-raalte-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Raalte

Woon jij in Raalte en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-raalte-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Raalte

Last van een hardnekkige verstopping in je riool? En woon jij in de buurt van Noorwijk? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Raalte.

Loodgieter Raalte Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in de omgeving van Raalte? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Raalte! Wij voorzien je van het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Raalte

Onze vakkundige, ervaren loodgieters lossen de verstopping in jouw riool graag voor je op. We hebben hier ruime ervaring in opgebouwd afgelopen jaren: van ontstoppen tot kelders leegpompen. Dit doen wij met onze unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Wij bieden de beste service en daar zijn wij overtuigd van. Daarom bieden wij volledige garantie op onze werkzaamheden.

Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 0572 201 611.

Verstopping Raalte

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Raalte!

Riool Raalte

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Raalte Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Raalte. Altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo Raalte

Ontstoppen Raalte heeft zowel de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

SV Raalte

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Raalte.

Brandweerkazerne Raalte

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0572 201 611

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Raalte

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Raalte

Adres