Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Raalte Logo

Ontstoppen

WC verstopt Raalte

Wij verhelpen jouw wc verstopping

RAALTE

WC verstopt Raalte?

WC verstopt Raalte? Het ontstoppen van je wc is een klus waar maar weinig mensen graag mee bezig zijn. Maar helaas overkomt het iedereen wel is. Naast het feit dat het een vervelende klus is, kan het ook nog voor behoorlijke stankoverlast zorgen. Niet bepaald prettig dus!

Er zijn meerdere methodes om je wc te ontstoppen. Met de volgende methodes kun je zelf een wc ontstoppen.

Laat je het liever doen door ervaren loodgieters van Ontstoppen Raalte? Bel gratis naar 0572 201 611 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Voordat je aan de slag gaat: het is verstandig om de vloer rondom de wc te bedekken. Dit kun je gemakkelijk doen met een oude doek of een zeil. Zo weet je zeker dat er geen vuile spetters op je vloer komen. Tevens bespaart het een hoop troep achteraf.

Ontstoppen Raalte Logo
Loodgieter ontstoppen Raalte afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Om het probleem te verhelpen, is het van belang dat je achterhaalt waardoor de verstopping is veroorzaakt. In de meeste gevallen is dit een vast object in de leidingen de oorzaak.

Het kan zijn dat er een speeltje of een luier in het toilet is gevallen wanneer je jonge kinderen hebt. Omdat dit een groter object betreft, is de kans aanwezig dat dit niet soepel wegspoelt. In dit geval is het noodzakelijk om een manier van aanpak te hanteren die de verstopping naar boven brengt.

Is het vet, papier of iets anders wat flexibel is? Dan is het mogelijk dat je de spoeling kunt forceren en de wc verstopping op die manier op te lossen.

Voor hulp bij verstoppingen: bel zo spoedig mogelijk de specialisten van Ontstoppen Raalte op 0572 201 611.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Is de verstopping zichtbaar in de wc? Dan kun je er in veel gevallen zelf bij komen.

In veel gevallen ligt de oorzaak van een verstopping in de wc bij de kronkel in de wc afvoer. Mocht dit het geval zijn dan is het makkelijk op te lossen. Trek een paar rubberen handschoenen aan en haal de wc verstopping met de hand weg. Papier kun je makkelijk alsnog door het toilet spoelen nadat je dat uit elkaar getrokken hebt.

Is het een groter object zoals een hele toiletrol? Gooi het dan niet opnieuw in het toilet.

Heb je vragen of kom je er simpelweg niet uit? Dit is begrijpelijk. Bel dan onze spoedservice via 0572 201 611

Ontstoppen afvoer Raalte
Ontstoppingsdienst Raalte

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Vinden de verstoppingen plaats binnenin de leidingen? En worden deze waarschijnlijk veroorzaakt door papier, vet of iets anders wat flexibel is?

Een andere goedwerkende methode is wasmiddel. Tevens is dit de goedkoopste methode voor het ontstoppen van je wc. Dus zeker het proberen waard!

Hoe doe je dit? Pak eerst een grote emmer met warm water. Spuit daarna twee eetlepels wasmiddel in de wc. Gooi daarna de emmer met warm water in de wc. Het is belangrijk om het er vanaf een meter hoogte in te gieten.

Let op! Gooi , dit kan namelijk het porselein van het toilet afbreken.

Bel vrijblijvend met de vakmannen van Ontstoppen Raalte om jouw klus te bespreken 0572 201 611.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Werken de bovengenoemde methodes niet? Je kunt dan nog altijd gebruik maken van de ouderwetse wc ontstopper.

Hoe werkt dit? Maak voor je begint, de ontstopper flexibel door deze onder een warme kraan te houden. Dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter afsluit. Daarna druk je de ontstopper rustig in de toilet hals. Belangrijk is dat de ontstopper de leiding volledig afdekt.

Trek de ontstopper vervolgens snel naar je toe. Hierbij ontstaat zuigkracht. Herhaal dit een aantal keren tot de verstopping helemaal naar boven is gekomen.

Let op: duw de ontstopper niet te hard tegen de leiding aan. Dit kan resulteren in een situatie die alleen maar erger wordt. Het gaat voornamelijk om het terugtrekken dus pas hiermee op.

Ontstoppen Raalte Leiding
WC verstopt Raalte

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wees erg voorzichtig met het gebruik van een ontstoppingsveer om een verstopping in de wc te verhelpen. Schade aan de leidingen kan het gevolg zijn van het gebruiken van de veer.

Bel onze spoedservice van Ontstoppen Raalte om jouw klus te bespreken 0572 201 611.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Het verhelpen van een verstopping in je toilet lukt helaas niet altijd eigenhandig. In sommige gevallen ligt de oorzaak op een andere plek of het is simpelweg te hardnekkig. Dat is waarom wij, Ontstoppen Raalte er zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van de meest complexe situaties.

Onze loodgieters werken op unieke manieren waarmee zij het probleem direct aan kunnen pakken. Ook helpen we je graag met preventief onderhoud van het riool en de inspectie ervan.

Wij zorgen ervoor dat je toilet weer snel doorspoelt zoals hij deed hiervoor. Twijfel daarom niet en maak direct een afspraak. Bel ons op 0572 201 611 voor meer informatie.

Graven riool Raalte

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-raalte

WC verstopt

WC verstopt Raalte

Zit je wc verstopt? En woon je in Raalte en omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Raalte. Wij kunnen je vaak dezelfde dag nog helpen. Maak snel een afspraak!

loodgieter-raalte-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer door zoals het hoort? En woon je in de omgeving van Raalte? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-raalte-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Raalte

Woon jij in Raalte en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-raalte-verstopping

Riool verstopt

Last van een hardnekkige verstopping in je riool? En woon jij in de buurt van Noorwijk? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Raalte.

Loodgieter Raalte Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in de omgeving van Raalte? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Raalte! Wij voorzien je van het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0572 201 611

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Raalte

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Raalte

Adres